A kutatási eredmények hasznosíthatósága

Ezen műhelymunka alkalmával elsődleges célunk az volt, hogy fényt derítsünk azon kérdésre, hogy a kutatásban résztvevők milyen elképzelésekkel és elvárásokkal rendelkeznek a kutatás eredményeit illetően. További célként fogalmazódott meg, hogy iránymutatást és segítséget nyújtsunk ahhoz, hogy a kutatási eredmények miként hasznosíthatók mind a helyi döntéshozók, mint a szakpolitika számára.
A projekt során a Lőrincrévi Református Egyházközség a helyi fiatal réteg helyzetének bemutatásában, az eddigi tevékenységük során szerzett tapasztalataik megosztásával, valamint a projekt során megrendezett szakmai rendezvényeken való aktív részvétellel járul hozzá.
Ipolysági Református Egyházközség aktív hitéleti és közösségi tevékenységet folytat, egyik legfontosabb feladata a fiatal közösségek aktivizálása, társadalmi szerepvállalásának erősítése.
Lukanénye Község Önkormányzata számos központi szerepkört betöltő község, teljes szervezettségű magyar és szlovák alapiskolával, valamint óvodával, egészségügyi központtal.
Székelyzsombori Evangélikus Egyházközség a társadalmi élet szervezésében, az oktatásban az evangélikus egyháznak kiemelt szerepet emelte ki a terület erősségei közül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Betűméret növelése
Kontraszt beállítása