Első szakmai műhelytalálkozó

Az első műhelymunkára 2018. szeptember 4-én került sor a partnerséget vezető Balassagyarmati Református Egyházközség lelkészi hivatalában. A műhelymunkára valamennyi együttműködő partner meghívást kapott, akik közül sajnos egyik partner sem tudott eleget tenni a meghívásnak.

A projektindító műhelymunka célja a feladatok pontosítás, illetve a partneri feladatok, felelősségek és az ehhez szükséges hatáskörök megerősítése volt.

A feladatok pontosítása során olyan területek lettek kiemelve, mint az évente regionális szinten szervezett 6 műhelymunka (összesen 12) és 4 külföldi és belföld tanulmányút (összesen 8) tervezése, szervezése, megvalósítása; összehasonlító empirikus kutatás lefolytatása; a projekt eredményeinek disszeminációja keretében a tapasztalatok megosztása; tréning és kompetenciafejlesztés; ifjúsági konferencia tervezése, szervezése, megvalósítása; online módszertani szakmai összegző tanulmány készítése; kutatási zárójelentés készítése.

A feladatok pontosítását követően a kapcsolódó kutatás módszertani kérdéseiről egyeztettek a résztvevők, amelynek részfeladataihoz határidők is meghatározásra kerültek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Betűméret növelése
Kontraszt beállítása